• Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis
  • Direct vanuit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf € 50 - NL & BE

Maatvoering Dog Copenhagen Comfort Walk Pro & Walk Air Y-tuig

Maatvoering
Het correct opmeten van de borstomvang, alvorens een tuigje te bestellen, is erg belangrijk.
Alle tuigen van Dog Copenhagen hebben namelijk een minimum en een maximum qua verstelmogelijkheden. Er is dus (bijna) geen overlap tussen een maat groter of kleiner.

De borstomvang meet je op het breedste punt van de borstkas van de hond (zie afbeelding), deze vind je doorgaans een paar centimeter achter de voorpoten. Idealiter komt het tuigje op het breedste punt, of nog beter zelfs, er iets achter. Hierdoor blijft het tuig stabieler zitten omdat het zich als het ware fixeert het borstbeen en dit punt. Tevens blijven de oksels van de hond dan ten alle tijde vrij.Hoe kies ik juiste maat & model voor de tuigen van Dog Copenhagen
Betreft het een jonge hond die nog in de groei is?
De tuigen van Dog Copenhagen hebben een minimum en een maximum qua maatvoering. Er is dus geen overlap en daarmee dus niet mogelijk om alvast een maat groter te nemen zodat de hond hier in kan groeien. Soms zit er niets anders op om later een grotere maat te moeten bestellen. Wilt u dit liever niet, we helpen dan graag met een alternatief, neem dan contact met ons op voor het juiste advies.

Belangrijk
De borstomvang meet je, bijvoorkeur met een flexibel meetlint, heb je deze niet gebruik dan een touwtje/veter en meet deze dan op.

Hier onder kunt u naar het Comfort Walk Pro en Comfort Walk Air gaan om te bestellen:

Service & Contact

Mail

info@actievehonden.com
7 dagen per week

Bel

+31 182 820 082
Maandag t/m Donderdag 9.00 - 17.00

Ons assortiment

9.6

Beoordeeld door meer dan 1500 hondenliefhebbers
Bekijk alle reviews op hier →