• Op werkdagen voor 17:00 besteld morgen in huis
  • Direct vanuit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf € 50 - NL & BE

Verrassings Kerst Pakket voor de Hond

Maat

Omschrijving

Heerlijke en gezonde kerstpakket voor de hond!

Kerstpakket Lekker:
1 x Kerstdiner van Renske, en met 200 gram blikje Escapure Hert menu, met een paar  Carniwell en Escapure snacks en beloningen en een snack van Renske, Braaaf en Edgard & Cooper kan uiteraard niet ontbreken.

Kerstpakket Feestje: 2 x Kerstdiner van Renske, met een aantal Carniwell en Escapure snacks en beloningen en een snack van Renske, Braaaf en Edgard & Cooper kan uiteraard niet ontbreken.

Kerstpakket Luxe: 2 x Kerstdiner van Renske, en met 200 gram blikje Escapure Hert menu, met flink aantal Carniwell en Escapure snacks en beloningen en een snack van Renske, Braaaf en Edgard & Cooper kan uiteraard niet ontbreken.

Kerstpakket Luxe met speelgoed en pluche: 2 x Kerstdiner van Renske, , met flink aantal Carniwell en Escapure snacks en beloningen en een snack van Renske, Braaaf en Edgard & Cooper kan uiteraard niet ontbreken. Ook het bekende chuckit Ultra Ball medium zit er bij met een gezellige Pluche Kerstelf.

Mocht uw hond tegen een eiwit bron niet tegen kunnen dan kunnen wij daar rekening mee houden (kip/lam/geit/paard/hert/buffel/kalkoen/rund/zalm etc) en dan passen wij het aan. Het grootste gedeelte is glutenvrij en vaak ook graanvrij. Mocht u echt het helemaal gluten of graan vrij hebben dan horen wij het graag dan passen wij het aan. De pakketten bevatten geen hele harde of grote kauwsnacks.

Kerstpakket KAUWEN: 2 x Renske kerstdiner kan het ook onder andere dit bevatten: runderkophuid/paardenkophuid, bullepezen, lamspoten of staartjes, runderpezen, reehuid met vacht, konijnenpoten oren met vacht en of lamsoortjes. Dit zijn deels grote stukken en deels kleinere delen.

Als u bij ons bestelt:

  • Werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*!
  • Advies nodig over juiste maat? We helpen graag!
  • Ruilen geen probleem!
  • 7 dagen per week antwoord op uw e-mail
  • 100% tevredenheids garantie
  • Klanten beoordelen ons met een 9.5/10

Vragen over dit product?

Bel ons +31 (0)182 8200 82 maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 of stuur een email naar info@actievehonden.com

Service & Contact

Mail

info@actievehonden.com
7 dagen per week

Bel

+31 182 820 082
Werkdagen 9.00 - 17.00

Ons assortiment

9.6

Beoordeeld door meer dan 1500 hondenliefhebbers
Bekijk alle reviews op hier →